Resipi Bancuh ESP

Assalamualaikum & Salam sejahtera followers BFMM!! Apa aktiviti harini? Maklumlah, cuti Hari Malaysia kan... Btw, Happy Birthday Malaysia!! Semoga negara kita akan terus berada dlm rahmat Allah swt & terlindung dari segala macam ancaman..

Ok, hari ni punya entry santai2 je... Nak kongsi sedikit resepi yg anda boleh buat utk bancuh ESP... Actually, saya lagi suka bancuh dgn plain water je, shake2 & minum tapi ada setengah org agak xberapa suka dgn rasa vanilla ESP tu... So, worry not, harini saya share beberapa cadangan utk anda bancuh bersama ESP anda! :)

  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu, after few hours blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  4. ESP + Susu Anmum
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + Jus Tropicana Twister
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + blend with any fruit (tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung
  12. ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) 
  13. ESP + KOKO + OAT
  14. ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 
  15. ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
  16. ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk <<<<-- blend
  17. ESP + meal shakes + MILO<<<<--- sejukkan SEDAP.
  18. ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
  19. ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung <-- blend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang
  20. ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!!


Dan pelbagai lagi resepi menu lain yg anda bole try & error... ikut sedap tekak anda lah kan nak macam mana... ESP ni pun bole campur dalam aiskrim juga, jgn xtahu! hehehe...

Utk mereka yg baru nak mencuba ESP, boleh hubungi saya utk dapatkan harga yg terbaik habaq hang!! PM/Wechat/Whatsapp 019-3514245.

-Anniz Mohtam-
SID 919091
COD Banting & Telok Panglima Garang
Penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia

Comments